Tandarts consult

Wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen voor het eerste consult.
U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Tijdens deze intake besteden wij aandacht aan de volgende punten:

  • Kennismaking met Hans (praktijkhouder en tandarts) en Corine (assistent en praktijkmanager). Door u te leren kennen kunnen wij de beste behandeling voor u realiseren.
  • Medische anamnese, uw algemene gezondheid wordt in kaart gebracht.
  • Mondonderzoek, hierbij kijken wij naar uw klachten en wensen en de staat van uw gebit.
  • Aanvullend onderzoek in de vorm van digitale röntgenfoto's wanneer dit noodzakelijk is.
  • Vragen of onduidelijkheden van uw kant.
  • Bespreking van behandelmogelijkheden.
  • Na afloop van het eerste consult is er de mogelijkheid direct een vervolgafspraak te maken.

Wij verzoeken u om eventuele oude gegevens van uw vorige tandarts op te vragen, om tot een betere behandeling te komen.

Periodieke controle tandarts

Regelmatige controle door uw tandarts is van belang voor een gezonde mond en mooie tanden.
Tijdens de controle kunnen wij problemen vroegtijdig opsporen, om vervelende en complexe behandelingen te voorkomen. Dit kan u veel leed en kosten besparen.

Wij zullen u indien nodig voorzien van een passend advies. Vervolgens reinigen en polijsten wij uw gebit om u met een stralende lach te zien vertrekken.

Tandarts voor kinderen & jeugd

Voor kinderen is het van belang om op jonge leeftijd kennis te maken met de tandarts. Neem je kind daarom gerust mee als het eerste tandje doorbreekt. Dan heeft het voldoende tijd om te wennen aan de omgeving en aan de mensen die er werken.

Door de speelmogelijkheden in de wachtkamer zal uw kind zich eerder op zijn gemak voelen. Uw kind zal rustig worden benaderd en er wordt voldoende tijd uitgetrokken. 

Kennismaking op schoot bij de ouder geeft een extra vertrouwen. Het consult bestaat voornamelijk uit voorlichting en preventie. Hierdoor kunnen problemen worden voorkomen.

Met een individueel advies houden wij de mond en het gebit gezond. 

Tandheelkundige behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed vanuit het basispakket zodat dit uw bezoek aan onze praktijk laagdrempelig maakt.

In onze praktijk is het mogelijk om een gezinsafspraak te maken waardoor u allemaal tegelijkertijd wordt behandeld. U kunt telefonisch het beste uw wensen voor een afspraak aangeven.

Tanden bleken

Tanden bleken is voorbehouden aan de tandarts.
Wij voeren deze tand-whitening behandeling professioneel uit om het best haalbare resultaat te bereiken. Voorafgaand aan het bleken wordt uw gebit grondig gereinigd en worden slechte vullingen vervangen. Hierdoor krijgt u prachtige witte tanden en zult u lachen als nooit daarvoor.

Wanneer u interesse heeft om uw tanden te laten bleken adviseren wij u telefonisch een afspraak te maken.

Voor meer informatie kunt u hier kijken.

Kronen & Bruggen

Het vervaardigen van kronen en bruggen is een van onze grootste passies.
Wanneer uw gebit niet goed functioneert of niet meer mooi is kunnen wij een passende oplossing aanreiken. In samenwerkingen met onze tandtechnieker maken wij elk werkstuk voor u op maat. Jarenlange ervaring en toepassing van moderne technieken resulteren in een prachtig resultaat waar u lang plezier van zult hebben. 

Indien u meer informatie wenst over kronen en bruggen adviseren wij u graag. Of neem een kijkje op de website van het Ivoren Kruis.

Kunstgebit

Voor het maken van een kunstgebit bent u bij ons aan het juiste adres.
Comfort en uiterlijk zijn van groot belang bij een prothese. Wij stippelen met u een behandeltraject uit waarbij we zorgen voor een optimale pasvorm en een stralende lach.

Het maken van kunstgebitten is een vakgebied waar wij ons in hebben gespecialiseerd en met veel plezier en toewijding aan werken. Zo realiseren wij het beste resultaat voor u!

Voor meer informatie over een nieuw kunstgebit kunt u hier terecht.

Tandarts implantaten

Klikgebit & implantatenprothese
Een kunstgebit op implantaten is tegenwoordig ook mogelijk. Hierbij kunt u het gebit vastklikken op schroefjes die in de kaak zijn geplaatst. Het gebit zal hierdoor niet meer los komen te zitten.

Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden indien u een kunstgebit op implantaten wenst. Om u juist te kunnen voorlichten, adviseren wij u een afspraak te maken.

Implantaten
Wanneer u een kies of tand mist is het tegenwoordig mogelijk om hier een implantaat te plaatsen. Bij het implanteren wordt er een schroefje in de kaak geplaatst met daarop een porseleinen kroon. Door de geavanceerde moderne technieken is het resultaat niet van een echte tand of kies te onderscheiden. Daarnaast is dit een duurzame oplossing die zeer lang meegaat. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Een facing is een porseleinen schildje waarmee we uw tanden een prachtig uiterlijk kunt geven.
Staan uw tanden niet helemaal recht, heeft u een spleetje tussen uw tanden of zijn uw tanden verkleurd dan kunnen wij voor u een prachtig wit gebit met een natuurlijke uitstraling en een stralende lach realiseren.

Door over uw tanden een porseleinen schildje te plaatsen kunnen wij de vorm, kleur en positie van uw tanden perfectioneren.