De praktijk is gelegen nabij het centrum van Fijnaart aan de Koningin Julianastraat.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, ruimte voor fietsen en het busstation Fijnaart is op 2 minuten loopafstand. Daarnaast is onze praktijk rolstoeltoegankelijk.

Wij beschikken over een comfortabele ruime wachtkamer met speelmogelijkheid voor de kinderen. De behandelkamer is uitgerust met professionele en moderne apparatuur om zo de best mogelijke behandeling voor onze patiënten te kunnen realiseren. Rustgevend gekozen kleuren en een vernieuwd wolkenplafond veraangenamen de behandeling.
 

Impressie praktijk

View the embedded image gallery online at:
https://www.tandartsaardenhout.nl/praktijk#sigProId59a5e0c322


Hans Aardenhout

Hans Aardenhout

Hans heeft in 1980 zijn opleiding Tandheelkunde afgerond aan de Universiteit in Utrecht. In 1982 is hij de praktijk gestart in Fijnaart. Meer dan 30 jaar later is hij nog steeds met veel plezier aan het werk in Fijnaart als tandarts en praktijkeigenaar.

Corine Aardenhout

Corine Aardenhout

Corine is in 1985 begonnen met werken in Tandartspraktijk Aardenhout als tandartsassistente. Tegenwoordig is ze werkzaam als praktijkmanager en assistent. Ze is onmisbaar voor de praktijk.

Henk Aardenhout

Henk Aardenhout

Henk is vanaf 2018 werkzaam als tandarts in de praktijk op de vrijdagen. Hij heeft de studie Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in 2018 succesvol afgerond. Zijn interesses gaan uit naar prothetische voorzieningen op implantaten, esthetische behandelingen en behandelingen voor jeugd en angstige patiënten.